16. huhtikuuta 2017

Puutarhaunelmia



Puhutaan ihan hetki muustakin kuin koirista.

Nyt on tullut se hetki että alan piirtämään ja suunnittelemaan puutarhaamme ja istutuksia. Kevätmessuilta tarttui mukaan 72 kuutiota multaa joten tänä kesänä on pihojen vuoro, pääsen vihdoinkin ulkoisatutusten kimppuun! Tiedossa on pentulaatikon makoilun ohessa kivetysten tekoa, pergolaa, nuotiopaikkaa ja lammen rakentamista. Ja mikä ihaninta, myös istutusten tekoa.

Olen ihan innoissani. Tavallaan on ollut hyvä että pihat ovat olleet parivuotta paikallaan, korot ja täytöt on saatu tehtyä ja päässä on muotoitunut tarkemmin mitä puutarhalta haluan. Toki Mika avitti sitä tekemällä hienon, ison lammen. Nyt kun korot ovat paikollaan, laitumet raivattu ja yrittitarha hahlollaan samme tänävuonna tulevan koirien treenikentän nurmikolle. Ihan mahtava tunne !

Työnalle siis on tulossa:

- Kivetykset
- Polut
- Metsäpuutarha
- Lampi
- Keittiöpuutarha
- Yläpiha
- Treenikenttä
- Pergolakäytävä

Jonkin verran tuossa on puuhaa mutta jokaisesta minuutista saa nauttia koska voi nähdä muutoksen aina työpäivän päätteeksi. Laitan tähän muutamia tunnelmakuvia ja haaveita. Ihan tuollaisenaan nämä eivät taida toteutua mutta ... omanlaisena ja sinnepäin ehkä. Nyt haaveillaan ja suunnitellaan , kohta päästään tonkimaan sormet mullassa. Siitä todellisuudesta sitten kuvia myöhemmin , nyt vain upeita unelmakuvia :D