4. toukokuuta 2017

13 vrk



Melkein kaksi viikkoa on kulunut. Blogissa on ollut hiljaista mutta vauvanhoitajan arki on ollut hieman väsyttävää. Olen todella huono kestämään valvomista ja pätkänukkumista niin tuntuu että käyn todella hitaalla. Lilliäiti hoitaa lapset edelleen moitteettomasti, kaikki on mennyt loistavasti ja maitoa on piisanut. Pennuilla on kiiltävät, paksut turkit ja ne ovat juuri sopivan pulleita. Muutama kyllä on enemmänkin... mutta se pennuille suotakoot.

Viikonlopun kennelpäivistäkin olisi pitänyt tehdä postaus mutta olin melko työllisestty silloin joten saa nähdä koska sen teen. Sen verran voin sanoa että ilmat olivat KARMEAT , ohjaajat ja koirat motivoituneita, kouluttajat todella hyviä ja lopputulos oli odotettua parempi. Sunnuntaina kotiin kaahasi autoissaan onnellisia koiria ja omistajia tyytyväisinä omiin suorituksiinsa.

Kun tupa tyhjeni ja hiljeni, hiljeni myös tämä talo. Lilli Äiti ei liikahtanutkaan pentujen luota vuorokauteen ja nukkui yön kuin tukki. Minä sitä jo aamuyöstä vähän tökin että onko edes hengissä kun oli 6 h ollut samassa asennossa, välillä kuorsaten ja välillä vain hipihiljaa nukkuen. No , hengissä ollaan koko sakki koirat ja ihmiset.

Sitten lupaus - otamme tänään iltapäivällä passikuvat joten saatte uuden postauksen illansuussa...

Hyvää loppuviikkoa, lähden nyt tonkimaan puutarhaa ja haaveilemaan nurmikosta tuonne aurinkoiseen keliin. Vauvat lopettelevät juuri syöttöä joten Lillimamma ja muu koirakatras saa lähteä mukaani

En tiedä milloin näen pihallani kuvanmukaisen pöheikön mutta yritys olisi aloittaa juuri nyt !