21. toukokuuta 2017

Kiirettä pitää ...




Kyllä, luitte ihan oikein. Meillä harjoitellaan kovasti ulkoilua ja syömistä, leikkiä ja painia. Meillä harjoitellaan taistelulajeja ja juoksuleikkejä. Meillä on alkanut hulinat. Hulinan ohessa Wimma on aloittanut juoksut, Äitikoira sairastui nisätulehdukseen ja viimeinenkin pentu on löytänyt kotinsa...

Koska arki rullaa , pitää keskittyä hetkeksi matkajärjestelyihin. Koska Wimma ei asu yhtään sen kauempana kuin Kemijärvi, koiran saaminen Helsinkiin vaatii hieman ponnisteluja. On helpompaa päästä Italiaan kun saada koira Suomen toisesta päästä tänne. Vaan onneksi on ihana ja auttavainen 1. emäntä joka tulee vastaan Ouluun saakka. Siispä Torstain ohjelmassa toisella autolla kaahailua ja toisella 12 h junailua. Vaan onneksi Von Wimmuliina on mitä helpoin matkakumppani niin ei huolen häivää. Lentoliput Roomaankin on jo hankittu ja sulho sovittu joten nyt vain tuumasta toimeen.

Esittelemme tulevan pentueen kunhan saamme sen edes aikaiseksi ja sen aika tulee ehkä ensiviikolla. Kirjoitamme reissustamme ja seikkailustamme Roomassa.  Nyt lähden silittämään laatikossa olevia Murusia ja pikku Aarteita. He ovat oikein lupaavan näköisiä ja olosia. Viikonloppuna otamme heistä ensimmäiset posekuvat, sitten näette itse omin silmin kuinka hienoja I- Pentueemme on !





Wimmuliinan esineruudussa piisaa vauhtia !