12. toukokuuta 2017

Leikittelyä nimillä...

No niin,

Nyt on tullut se aika kun kasvistäti leikittelee nimillä . Jonkin näköistä shortlistiä tässä pitää alkaa tekemään mutta I- kirjain on osoittautunut hankalaksi. Onneksi BG tiimi on apunani ja olen saanut sieltä loistavia nimiehdotuksia. Ja toki kasvistädin päässä on muutama omakin ehdotus listalle.

Tässä se kuumalista sitten on , löysätkö sinä oman suosikkisi sieltä? Minulla on omani jo tiedossa , tässä siis vaihtoehtoja mietittäväksi vai unohtuiko listaltani jotain? Jos unohtui, kerro se minulle HETI !

Ivanka Trump
I´m so Hot Hot
International Beauty Queen
I´m like a Million Dollar Baby


Iron Man
In case of Emergency
It's All Wrong
Image Is Everything
In Your Dreams
 

Illusion and Dream
IDC Winner
Instagram Hot Guy
Ivan Groznyi 

Innocent Exile
Isuzu Bellet
Ian Somerhalder

TIEDÄN TIEDÄN TIEDÄN ... että lupasin pennuista väliaikatietoja. Joudutte odottamaan huomiselle. Olen ollut kovin kiireinen ( uskokaa tai älkää !) pentujen rapsuttelijoita on riittänyt ja heistä kysytään ja vapaasta pennustakin on tullut mukava määrä kyselyitä. Toivon että kaikki loputkin palaset loksahtavat paikoilleen ensiviikon aikana ja pääsemme seuraamaan pentujen puuhasteluita sekä sisällä että ulkona BÄBIE´S GARDEN FACEBOOK sivujen kautta. Sinne on kiva heittää livepätkiä ja videomateriaalia pikku dobermanni mönkijöistä.  Mönkijät ovat meinaan sen verran kehittyneet että sunnuntaina aloitamme jauhelihakermaviilikokeilut... Siitäkin otamme materiaalia talteen niin näette millaisa reaktioita ne pennuissa herättävät. 

Jos sinulla ei ole huomenna mitään tekemistä oman koirasi kanssa, niin suuntaappa Matsäriin Söderkullaan. Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä , eli myös huomiseen kuuluu vipinää ! 

Toivotamme teille mitä parhainta viikonloppua, kyllä se kesä sieltä tulee- On pakko sillä viikonpäästä meillä pitäisi jo ulkoilla !