25. toukokuuta 2017

Päiväreissu Ouluun



Näin ne koirat ovat ihmeellisiä. Ne saavat minut tekemään outoja asioita. Kuten nousemaan tänäaamuna kello 4.00 jotta kerkesin 6.27 lähtevään Oulun junaan. Ennen matkalle lähtöä oli tietenkin syötettävä pennut, pestävä pentuhuone , hoidettava heposia ja Äitikoiraa. Näin muu perhe saa siis tänä aamuna nukkua vähän pidempään.

Pennut voivat mahdottoman hyvin. Laitan niistä kuvia viikonloppuna kun meillä on suuren suuri pentukatselmus ja BG Brunssi. Siellä kohtaavat uudet perheet ja BG tiimi,  pääsemme tutustumaan uusiin jäseniin sekä sisarusten tulevat omistajat näkevät toisiaan, siinä on hyvä alku tulevalle ja toivottavasti tapahtuma on sellainn että saamme rutkasti osallistujia meidän BG Brunssille ja lukuisiin koulutustapahtumiin. Mutta siitä tosiaan vähän myöhemmin lisää.

Nyt siis istun poikkeuksellisesti junassa- matkalla Ouluun! Olen matkalla hakemaan Von Wimmuliinaa maailmalle pienestä Kemijärven kylästä. Tiia on niin kiltti että ajaa autolla minua vastaan niin ei tarvitse ihan pohjoisesta hakea. Pidämme lounastauon Oulussa ja sen jälkeen starttaamme paluujunalla takaisin kotia kohti. Tänään olen siis kotona vasta yhdeksän jälkeen illalla. Onneksi Italiaan on " nopeampi" matkustaa :D . Laitan tähän lisää kuulumisia kun olemme asettuneet Wwimman kanssa junaan taloksi. Hänelle on määrätty tiukat matkustusohjeet joita minun tulee noudattaa .

Ohjeista viis , tämä kirjoittaminen on hieman haastavaa sillä tila on rajoitettu ja isokoira on sitä mieltä että penkki on pieni ja tilaa otetaan myös kasvistädin sylistä. No tässä nyt istutaan junassa, koira kainalossa ja läppäri jossain välissä. Paluumatka Helsinkiin on alkanut ja me istumme Wimman kanssa tyytyväisenä junassa. Tokkopa hän aavistaa mitä kasvis on juoninut hänelle mutta kyllä se selviää lähipäivinä ...

Päivän parhaimista uutisista vastasi Salla ja Boris ( BG Back to Business ) läpäisemällä BH  kokeen kiitettävästi. Boriksesta kuulette vielä, sen verran hyvää duunia Salla tekee hänen kanssaan.

Sitten ihan lopuksi haluan kiittää Marieta, Jenniä ja Senttua pentujen ja Äiti Lillin hoidosta. Lillillä tuo nisätulehdus aktivoitui ja kävimme eilen illalla lääkärissä hakemassa lisädroppia. Aloitamme myös Galastopin huomenna eli imeys laitetaan poikki tälläviikolla hyenalaumalta. Tosin nyt imetetään kahdenpennun taktiikalla tulehtuneita tissejä auki. Mutta voin hyvillä mielin istua junassa kun tiedän kuinka hyvissä käsissä Muruset ovat. 
 


Von Wimmuliinan taidekuva löytyi kännykästä :D