2. lokakuuta 2017

Loviisan pentunäyttely 1.10 2017



I-pentujen ensi esiintyminen tapahtui vihdoinkin  Loviisan pentunäyttelyssä, jossa tuomarina meillä oli rotutuomarimme Maija Mäkinen. Näyttely meni odotustenmukaisesti ja jännitimme lähinnä kuinka päin tytöt laitetaan. Jäimme myö RYP kehään mutta pitkien katseiden jälkeen jatkoon menivät berhandilaisia ja snautsereita hyvästä yrityksestämme huolimatta. Pennut olivat reippaita ja näyttivät liikkeitä ja jaksoivat seisoa tyylikkäänä , mitä sitä nyt enempää toivomaan tässä vaiheessa. Pääasia että pennut nauttivat, olivat rentoja ja iloisia. Tuloksemme olivat siis seuraavanlaiset:


BG In A Case Of Emergeny PEN1 KP ROP
BG I'm A Million Dollar Baby PEN1 KP VSP
BG I'm So Hot Hot PEN2

Vaikka näyttelykuvat ovat niin edustavia ja hienoja, on jostain aina uusien ihmisten ja pentujen kanssa aloitettava. Meillä oli kaksi uutta ensikertalaista handleria kehässä ja annan heti isot kiitokset rohkeudesta  Gian ja Lunan emännille Teistä tulee yhdessä vielä hyviä kun treenaamme,. Kummallakin on hyvä asenne ja kauniit koirat joten yhteiset harjoituksemme jatkuvat ! Kiitos loistavasta ja mukavasta päivästä Vauva Tiimiläiset !

Tässä vähän tunnelmia näyttelystä , niin kuin näkyy, Lunalla oli suuria vaikeuksia noudattaa näyttelykäyttäytymistä loppuun saakka. Kyllä me nauroimme mutta Maija jaksoi kärsivällisesti odottaa että saimme itsepäisen neidin lopulta paikoilleen. Maijan mielestä Lunan on syytä harjoitella loppuposeeraustakin koska hän joutuu tähän tilanteeseen vielä kuulemaa usein. Ja kyllähän hän sitten lopuksi alistui karmeaan kohtaloon ja istui kiltisti ja odotti :D .

BG In Case of Emergeny ROP & BG I´m a Million Dollar Baby VSP

Vauva BG Tiimi

Indy ryhmäkehässä