6. lokakuuta 2017

Meille syntyy pentuja talvella 2018


Saammeko esitellä tulevan pentueemme vanhemmat 

 

Joskus kasvattajan sydämessä läikähtää erityisen lämpimästi. Kasvattamiseen mahtuu paljon asioita, myös sellaisia jotka ovat kaukana gloriasta. Kun tekee yhdistelmän , uskoo ja toivoo aina parasta. Sitten käy jotain odottamatonta tai kurjien tapahtumien sarja joka johtaa siihen että pitää aloittaa taas alusta. Ainakin minulle on käynyt niin. Kasvattaminen on  kuin huumetta joka ajaa eteenpäin. Tulee onnistumisia ja ... niitä epäonnistumisia mutta omia arvoja ei voi ohittaa eikä mitätöidä. Ne luo toiminnalle raamit millaisia koiria haluaa maailmaan saattaa.

Niinpä ... ylpeänä esittelemme tulevan rakkausparimme


EE & LV Jun CH Bäbie´s Garden Who´s The Boss 

 


EE & LV Jun CH Amelie Mon Bäbie´s Robostus




Kaikkien näiden vuosien jälkeen, epäonnisten tuontien ja tapahtumien jälkeen  ja pääsemme muodostamaan parin josta olen kasvattajana unelmoinut pitkään.  Pääsen vihdoinkin käyttämään omaa kasvattiani - Urosta. Meillä on monta komeaa ja fiksua poikaa maailmalla ja toinen mokoma kasvamassa. Nyt on aika kuitenkin kypsä sille että Made In Heaven match meni niin kuin oli alusta saakka ajateltu. Ei Inkeriä ihan sattumalta tänne raahattu eikä The Bodyn pentuetta laitettu alulle. Kaikella on tarkoitus joten pidetään peukkuja että saamme laatikoomme tuhisemaan sopiva määrä Pikku Inkereitä ja Bodyja. 

Tulevan pentueemme sukutauluun voit tutustua täällä

Isän esittelemme paremmin ensiviikolla , sillä meillä ei ole tässä mihinkään kiire , tehdyt tulokset eivät katoa.. päin vaastoin, niitä saattaa tulla vielä hieman lisää 💞...