29. tammikuuta 2018

BG Brunssi




Kiitos kaikille brunssilla olleille -  Oli  hurjan mukava nähdä teitä kaikkia 
... ja ennen kaikkea BG koiruuksia !


Joskus muinoin sdy:n majalla järjestettiin iso geenitestinäytteenotto koirakoita oli n. 100 ja yhtäkään rähinää ei siellä nähty vaikka porukka ahtautui ahtaaseen majaan vuoronperään.  Eipä niitä rähinöitä näkynyt nytkään, korkeintaan pieniä ilmoituksia  kun meno yltyi villiksi. ... tai poikia sattui kiinnostamaan tytöt ja tytöille...  tämänkaltainen  liika tungettelevaisuus ei aina sovi ja hyvä niin . Saa sanoa aiheesta asiallisesti ja joka kerta.Ja kyllähän ne pojat uskovat kun sopivan napakasti kerrotaan.


Ihana Mummo Fida 9.5 v  oman hovin ympärillä 


Pojat osaavat olla etäisen kohteliaita toisilleen , eivät  he nyt ole ylimpiä ystävyksiä paria poikkeusta lukuunottamatta mutta tulevat juttuun mukavasti eivätkä rähinöi turhasta. Ja josku nyt yrittää olla ylipäällikkö niin kasvistäti palauttaa sitten maanpinnalle ja kertoo mitkä lauman pelisäännöt ovat. Näillä mennään ja hyvin pärjättiin nytkin. Ja jotta erinomainen järjestys säilyi , lähdimme lenkille 2 ryhmässä. 
Ensimmäisessä  ryhmässä oli mukana 11 koiraa ja toisessa ryhmässä sitten 5 vai 6?

Tällä brunssillä nähtiin edustusta BG H, P, B, W, I ja A pentueista ja muutama tuontikoira päälle ja yksi valkoinen minipullero , miettikääs sitä. Ikää lauman koirilla oli 9.5v - 5 kk , sekaisin uroksia ja narttuja. 

Kiitos kaikille leipureille ja avustajille, meillä on aina superhyvää settiä ja on kiva aloittaa kahvilla ja sämpylöillä ja lenkin jälkeen siirtyä makeisiin piirakoihin ja kakkuihin. Siinähän se loppuilta meni sulatellessa suussasulavia herkkuja mitä olitte loihtineet pöydän antimiksi. 

Seuraavan  kerran tapaammekin BG Winter Carnival tapahtuman merkeissä. TOIVOTAAN SITÄ LUNTA  jotta halukkaat pääsisivät kokeilemaan hiihtoa ja kelkkailua tai muuten vain pulkkailemaan ja illakoimaan jotta sen jälkeen saisi hyvällä omalla tunnolla mutustella hernekeittoa ja laskiaispullia. 


















PS. Kuvasatoa lenkiltä tulee illalla lisää kunhan saan kameran purettua !