18. tammikuuta 2018

BG Hovi tiedottaa



Prinsessa Inkeri voi tällä hetkellä oikein hyvin eikä raskaus muuta mainittavasti hänen tämän talven edustusohjelmaansa.The Body ja Inkeri ovat häidensä jälkeen solahtaneet nopeasti nykyajan kuninkaalliseen arkeen.He edustavat BG hovia jos ei päivittäin, niin ainakin monta kertaa kuukaudessa.
Ja kuten hiukan jo kauempana kruunusta olevalle pariskunnalle sopii, he ovat vastanneet vähän matalamman profiilin maakuntavierailuista. Vierailut ovat olleet onnistuneita niin Sipoossa, Loviisassa kuin Porvoossakin. Sellainen sopii aloittelevalle prinsessalle. Pikkukaupunkien paraatipaikoissa Inkeri saa pehmeän laskun kuninkaallisena olemiseen ja aikaa hioa julkisuuskuvaansa. Ei niin, että siinä olisi kauheasti hiomista. Inkeri astui kuninkaallisiin korkokenkiin heti hyvinkin varmalla otteella. Aika täydellinen suoritus oli sekin, että hän tuli niin nopeasti raskaaksi.  Häiden jälkeen The Bodylla ja Inkerillä ei ollut tarvetta viettää aikaa ensin vain kaksistaan. Hehän ovat olleet pariskunta jo ainakin kolmen vuoden ajan ja matkustaneet yhdessä ahkerasti keväästä 2015 saakka.

Prinsessa Inkeri on myös luvanut kirjoittaa kuulumisiaan itse hovineitonsa avustuksella joten pysykää kanavalla, uutisia on tulossa pian lisää