4. tammikuuta 2018

Prinssejä ja Prinsessoja odotettavissa !



Jälleen vauvauutisia BG kuningashuoneesta! Puolalainen Prinsessa Inkerin ja Prinssi Bodyn lapset syntyvät ensi kuussa ja nyt pääsemme odottamaan syntyykö katraaseen 6- tai 7- tai 8  pientä prinssiä tai prinsessaa. Hovin mukaan vauvojen laskettu aika on tammi- helmikuussa  2018. Lisäksi hovista kerrotaan, että prinsessa Inkeri voi hyvin.

Tulevat vauvat on vuonna 2017 avioituneen pariskunnan ensimmäiset. Kruununperimyksessä tulevat vauvat sijoittuvat sijalle yksi - kymmenen tai jotain, se ei ole tälläkertaa kovinkaan selvää. Kuitenkin  ja odotettavissa on jälleen prinssin tai prinsessa titteli, sekä oma herttuakunta tai vähintäänkin valtakunta. 

Tässä tunnelmia aamun virallisesta lääkärinkäynnistä. Prinsessa Inkerin delegaatioon kuului 2 ihmispalvelijaa ja hovineito Pippa Pippuri. Kuten aina, Hän ei hötkyilyt vaan nautti huomiosta täysin rinnoin. Luvassa lisää uutisia Prinsessa Inkerin hyvinvoinnista lähiaikoina 

Onnittelemme lämpimästi tulevia BG tiimiläiisiä uusista perheenjäsenistä, pitäkäähän hatuistanne kiinni sillä kohta He tulevat ! 

Tätä kohtaa Inkeri ei oikein nyt ymmärtänyt, kehtasivat punnita ! Ja ihan turhan takia, ketä Hänen painonsa muka kiinnostaisi?

Siellä niitä pilkahtelee, pikkuisia Prinssejä ja Prinsessoja

Ihmispalvelijat töissään
Jonkun aarre
Olenko hieronnassa?

Minä ja hovi neitoni