27. elokuuta 2018

IDC Fiilistelyä



Kohta se on taas edessä, me pakataan auto , koirat ja ihmiset samaan kasaan ja starttaame kohti Slovakiaa ja Bratisslavaa. Meitä on lähdössä matkaan 4 ihmistä ja 8 koiraa. Ihmettelette varmaan miten se on mahdollista ja miten mahdumme mutta oi kyllä, helposti.  Meillä on onneksi käytössä iso auto ja koirilla tilavat omat häkit ja tilaa jää vielä ihmisille ja tavaroille.

Auto on jo koepakattu ja häkit asennettu. Tällä viikolla toimitetaan vielä muut tarvikkeet, teltat ja ylimääräiset näyttelyhäkit niin lähtöaamulle ei jää kuin ihmiset ja koirien pakkaus. Näin tämä homma sujuu hyvin. Matkaseurana Team BG on ylihauskaa ja hervotonta. Lupaan pitää matkapäiväkirjaa kommelluksista , sillä niitä sattuu aina. Asian ratkaisee se, miten niihin suhtautuu ja niistä pääsee yli - ja pääsehän niistä. Siksi nämä hullut reissut ovat mieleenpainuvia ja mieli halajaa niille aina uudestaan.

Kaivon alle muutamia kuvia muistojen kätköistä. Näihin kuviin liittyy niin paljon tarinoita, naurua , kyyneliä ja hauskanpitoa. Jos tarinat kuvien takana kiinnostavat, palaa muutama vuosi taakse päin ja käy lukemassa edellisestä Bratislavan 2014 reissustamme. Se oli unohtumaton.

BG Bohemian Rhapsody 


IDC Gala dinner

Minä ja Mr Wiblishauser


Tia, Minä & Petra

Lolan mielestä pojat ovat aina olleet kuvittavia... 

Iltaleikit ennen nukkumaanmenoa