3. syyskuuta 2018

2. aamua IDC starttiin - Kuhinaa kuin mehiläispesissä.




Tänään pitäisi pakata mutta meidän kotiin muuttaa läjällinen mehiläisperheitä 9 pesän verran. Me ajelemme tänä iltana Lahteen ja palaamme kotiin aika monen mehiläisen kanssa. Jänniä aikoja siis tiedossa. Lisäksi odottelen vieraita Tuusulasta koska pikkuinen Skybar Baby on muuttanut Suomeen ja palaan innosta nähdä tämän pienen palleropojan.


Viikonloppu sujui osaltamme viihteellisesti koska lauantai oli hyvin koiramainen päivä ja sunnuntaina keskityimme tekemään polttopuita takkaan sekä raivasimme mehiläisille aluetta mihin tulemme ne laittamaan. Mikan työksi jäi tälle päivälle vielä alustojen rakentaminen mihin pesät sitten asetellaan. Viimetalven mehiläistenhoitokurssilla oli siis jokin tarkoitus... Mutta näistä pikkuasukeista myöhemmin lisää kun niistä on jotain kerrottavaa - Tai myytävää. Tarkoitus on siis käynnistää luomuhunajantuotanto mutta siinä sivussa saada kennohunajaa sekä tehdä oheistuotteita myyntiin. Koskaan sitä ei tiedä mitä isona tekee mutta aina voi keksiä jotain uutta ja mielenkiintoista!

Kun mehiläiset on saatu kotiin omalle paikalleen sitten on kyllä pakkauksen paikka tai ainakin on alustavasti tsekata mitä mukaan ottaa. Onneksi auto on jo rakennettu häkkeineen ja koirakuviot ovat sovittu joten äkkiäkös sitä perusvaateiston kasaa kaapista.

* 4 kengät : Lenkkarit, läpykät, korkokengät , kaupunkikengät
* 4 T- paitaa
* 2 neuletta
* 2 pitkähihaista
* Gaalamekko
*4 housut
* Tietenkin kasa sukkia , alkkareita ja spandeksit
* Uikkarit & pyyhe
* Meikkilaukku , voiteet & koipilääkkeet ( mennään täysiä ja levätään sitten kotiin ajaessa)
* Pouchette , Eva sekä Speedy ... ehkä. En ole vielä ihan varma.
* PASSI  - tämä on pakko laittaa listään koska sen varmana muuten unohdan!
* Jotain vielä ? Enpä usko
* Kyllä.. olin jo melkein unohtanut tyyny + peitto matkaa varten



Näillä menään ja uskokaa tai älkää, kaikki tavarani mahtuvat minun uskolliseen reissuystävääni joka palvelee minua vuodesta toiseen ja reissusta toiseen . Ilman häntä olisin hukassa. Jos joku on tilaihme, niin se on minun Keepall.

Ja meillä on autokunnassa sääntö että 1 laukku per ihminen niin pikkulaukut saa pakatua isoon laukkuun, niitä ei saa laskea... eihän ?

Myönnän että minulla alkaa matkakuumetta puskea päälle. Varsinkin kun tiedän että seura on hyvää ja koirat mitä viemme kauniita. Oli lopputulos mikä hyvänsä , eipä tarvitse hävetä. Ihan saa rinta rottingilla omia kasvatteja näyttää ja nauttia päälle upeista koirista. Ja kyllä - ANTURIT  ovat avoinna uusille mielenkiintoisille pojille...