22. tammikuuta 2019

Brad Pitt - Suolesta syntynyt



Niin, se kuulostaa oudolta mutta niinhän siinä kävi. Äiti Bebe ei kyennyt selviytymään toista kertaa 14 vauvan syntymästä, joten lääkäriin piti mennä ja leikkuriin jouduttiin. Koska on raskasta synnyttää 2 pentueessa 28 pentua, osasimme varautua etukäteen hankalaan synnytykseen. Lopputuloksena menetimme neljä pentua ja kaksi saimme pelastettua - joista toinen oli Brad Pitt.
 
Tämä Reetta Phil on hyvin erikoinen ihminen – sellainen joita ei joka kylissä kasva. Hän on päättäväinen ja kovin itsepäinen, huonosti taivuteltavissa ja määräiltävissä. Kun hän kuuli Äitikoiran vietävän lääkäriin , hän päätti liittyä seuraani. Mikäs siinä koska apukädet ovat tarpeen, kun korissa huuteli valmiiksi jo tässäkohtaa 8 tarmokasta pentua Äitikoiran maatessa koomassa leikkurissa. Vaan mitä tekee tämä erityisihminen, hän menee synnytyssaliin ja nostaa käsiinsä kohdusta kaivetun pennun ja nimeää Hänet Brad Pittiksi. Kasvattaja on pää pyörällä ja hokee vain väsyneenä, että ei ole Brad Pitt – ei voi tietää ja erityisihminen vänkkää vastaan ja sanoo että kyllä on. 



Ja – kyllä, kasvattaja oli väärässä. 
Siinä hetkessä syntyi Brad Pitt ja minä sain elinikäisen Ystävän.



Brad oli iloinen ja hauska koira, hän ei hirveästi ottanut stressiä mistään. Sertitikin hän keräsi nopsasti ja luonnetestistä napsutti mukavat 160 p. Luulen että hän olisi ollut oiva palveluskoira, jos olisi pääsyt näyttämään kykynsä. Ainakin hän rakasti leikkiä, taistella ja oli pallohullu. Itse pidin hänestä todella paljon mutta saatan olla puolueellinen koska omistin jalostusoikeiden hänen sukukalleuksiinsa.  Jos joku ihmettelee miksi hänestä ei tullut PK- koiraa, saatte syyttää erikoisihmistä. Hänestä Mr. Pitt kuului valkokankaalle. Brad loistikin TV- sarjoissa ja Youtube videoissa. Olisi sata tarinaa ja tuhat asiaa mitä voisin kertoa mutta pää lyö tyhjää. Brad ei ollut vain Koira. Hän oli Brad - joka hurmasi kaikki ketkä hänen tielleen tulivat. 


 
Minun on ollut jotenkin todella vaikeaa kirjoittaa tätä tekstiä, ja se johtuu siitä, että mieleen tulevat myös veli Romeo joka menehtyi sydänlihaksen tulehdukseen kennelyskän jälkitautina sekä Wimma- sisko joka kuoli aivosyöpään. 10 pennusta olemme menettäneet reilu 5 vuodessa kolme. Se on paljon. Bradin kuolinsyy ei ole salaisuus, se on luettavissa koiranetistä. Hänellä todettiin DCM syyskuussa 2017. Hän eli hyvän ja onnellisen elämän ja päätti kuolla omassa kodissaan Lauantaina 19.1 illalla rakkaidensa luona- Olen niin pahoillani Reetta.






Tässä on taas hetki miettiä kasvattamisen mielekkyyttä. Niin paljon hyviä hetkiä, ihania ihmisiä mutta niin paljon surua ja tuskaa. Sitä se teetättää tämä kehdosta hautaan palvelu - Sitä ei voi tehdä puoliksi , se pitää tehdä koko sydämellä rotua rakastaen ja palvoen.