10. helmikuuta 2019

Jotain uutta kotiin


Minulla on hirveä vimma uudistautua ja uudistua. Tämä fiilis on ollut jonkin aikaa jo päällä. Niin kuin eilen jo vihjasinkin niin jotain on jo tehty ja jotain on tulossa. Koska tänään on karmea ilma niin ehkäpä vaattehuoneen järjestys muuttuu tänään ja saa pientä tuunausta. Laukuilleni laitetaan omat paikkat, samoin huiveille ja muille kivoille tavaroille. Nyt ne ovat sullottu mikä minnekin. Hyllytilaa ei ole tarpeeksi ja kengillekin pitäisi olla paikkansa joten ahdasta on. Laatikoilla se on ratkaistava osittin tämä kenkien säilytys tilanne, näin eivät pölyty ja säilyvät siistinä. Makuuhuoneesta puuttuu vielä pukeutumispeili ja kun saan hankittua yläkertaan vielä kulmasohvan niin asiat alkavat loksahtelemaan paikoilleen.

Olen sen verran tylsä että päätin vaihta kaikki sohvat samaan sarjaan. Näin saan itselleni pelivaraa kun haluan muutta järjestystä yläkerrassa sekä alhaalla. Jos osat ovat samat niin saan vaihdettua aijoittain järjestystä ja ilmettä miten huvittaa. Se on minulle tärkeää, samoin se että päälliset saa pestyä helposti tai vaihdettua muuhun sävyyn.










Uskokaa tai älkää meille tulee alakertaan TV . Siistä syystä minulla on hakusessa vanha lipasto TVn alle, 2 istuttava ektorp sohva sekä iso matala rahi- Näillä elementteillä ikeasta teen TV nurkkauksen työhuoneen päätyyn. Lipastoon saan talteen kaiken dobermann kirjallisuuden + tärkeät tavarat joten siitä tulee samalla kaikkien tosiharrastajien aarrekaappi ja arkisto mistä löytyy asioita vuosikymmenten takaa.



TV tasot ovat myös oikea murheenkryyni. Kivoja ei tahdo mitenkään löytyä- Olen alistunut siihen että haen  ikeasta jonkun tumman tason yläkertaan. Jos sinulla on joku idea matalaan ja pitkään tasoon niin otan ilomielin vastaan sen. Samoin siellä on muutamia kivoja pöytiä kuten Riviera Maisonilla. Tuo tarjotin lamppu olisi hauska lisä alakerran TV nurkkauksessa. Vaikka isolle rahille saa tarjottinen niin käden ulottuvilla pitää olla joku taso mihin laskea vaikka teekupin. Kun saan nämä nyt tuunattua tässä talvella, niin myös vierashuone kokee muutoksen. Jonnekin pitää raivata tilaa kauneussalogille ja jos sitä ei alakerran toimistosta saa se pitää laittaa yläkertaan. Se onkin jos sitten ihan oma ja aika iso projekti ja liittyy Marien tulevaan ammattiin.