27. helmikuuta 2019

Terveellisä uutisia odotellessa




Meidän BG laumalle järjestetään säännöllisesti terveystarkkipäiviä, jolloin saamme kohtuu hintaan teetätettyä sovitut tutkimukset koirille. Nyt vuorossa oli I & N - pentuja sekä lauman jatkeena tutkimme myös minit. Odotamme tuloksia tippuvan Koiranetiin ( löydät  TÄÄLTÄ ) lähipäivinä ja viikkoina tutkimuksesta riippuen. 

Ennakoidusti tulokset seuraavat sitä kaavaa kuten olen ounastellutkin, joten mitään yllätyksiä ei ole tulossa dobermannien osalta. Silmät olivat kaikilla terveet, samoin polvet ja selät. Lonkissa odotamme variaatioita kaikkea A ja C tulosten väliltä. Näillä eväillä on hyvä jatkaa kardion kimppuun tulevaisuutta ajatellen.

Minien terveystulokset tähän saakka näyttävät oikein mallikkailta. Munuaisarvoja vielä odottelemme, muuten kaikki oli kunnossa. Sydämen tutkimme vielä pidemmän kaavan mukaan toukokuussa, koska kuuntelu ei paljasta todellista tilannetta muun kuin sivuäänen osalta. Emme siis vielä huokaise helpotuksesta vaan tarkastamme että kaikki on niin kuin pitää. Sen jälkeen uskallamme alkaa haaveilemaan pennuista syys- kesälle. Skybar Kalaharille ” Kita” on mietinnässä muutama komea uros, mutta tästä enemmän kesällä. Skybar Milano ” Pippa” astutetaan vasta Kitan pentuen jälkeen, mutta vain jos siltä tuntuu. Ei tässä ole kiire mihinkään ja muutama juttu on työn alla ilman pentujakin.

Nyt nautitaan talvesta ja tulevasta keväästä  ja…
 BG WINTER CARNIVAL päiväkin on tulossa sunnuntaina !


Kerrankin kaikki hiljaa paikallaan :D