2. maaliskuuta 2019

Hämmennetäänkö soppaa laskiaisen kunniaksi?



Sunnuntaina keitämme perinteisen hernekeiton potkalla ja leivomme jättikasan laskiaispullia. Niinan magic toutch loihtii täydellisen muotoiset pullat. Meidän Winter Carnival taitaa taipua kyllä ihan joksikin muuksi. Lumet lulavat sellaiasta vauhtia että vetohommista on turha unelmoida. Mennään siis lenkille BG koiruleiden kanssa ja rupatellaan puutaheinää siinä ohessa






🛷 MENU 🛷

Hernekeitto potkalla
Leipälajitelma
Voi
Juusto
Leikkeleet

Laskiaispulla baari , kokoa mieleisesi pulla täytevaihtoehdoista
Haudutettu tee
Kaakao, mintulla tai ilman 😉
Kahvi





Hernekeitto

Heitä kuivat herneet veteen edellisiltana turpoamaan.
Aamulla kattila tulille ja sekaan muutama pippuri, laakerinlehti, silputtua sipulia ja perään porsaan potka. Jos olet vege- älä heitä.
Raasta mielummin porkkana tilalle. Keittele rauhassa muutama tunti. Ja kas, taas tuli valmista. Tärkeintä on aika. Tarkista suola loppumetreillä.

Pullabaari

Paista omat pullat tai osta kaupasta raakapasteena jos et osaa leipoa. Sitten tarvitaan lajitelma hilloja, mantelimassaa, nutellaa ja paljon kermavaahtoa. Jokainen saa koota mieleisen pullansa oman maun mukaan.