12. marraskuuta 2019

Päiväkirjaote: maanantai



Herään 5 jälkeen jalan takia mutta nousen sängystä vasta 5.30. Keitän teetä ja selaan postiani. Minun piti venytellä mutta en saa aikaiseksi. Viimeviikon muutokset ja tehty työ näkyvät ehkä vähän. Nukun kohtuullisen hyvin, tosin relaxantin voimalla. Alaselkä, pakara- reisilihan ongelma räjähti käsiin hetkeksi mutta nyt mennään voiton puolella siltä osin- Kiitos harjoitteiden, hieronnan ja lääkkeiden.  Fiilis kertoo mielelle, että hieronta on ehkä auttanut reisi- pakaralihas vaivaan. Lupaan itselleni varata uuden ajan keskiviikolle. Havahdun aamulla kuinka hyvältä tuntuu laskeutua portaat seminormaalisti alas ensimmäistä kertaa…. en edes muista koska. Mietin että onko lauantain tehdyillä kyykyillä osuutta asiaan.

Kaksi viimeistä viikkoa on ollut duunissa megakiireistä Apotti- asioiden takia. Nyt on lupa ottaa iisimmin tämä viikko koska tietyt asiat antavat odotuttaa itseään. Jatkan urakointia jälleen ensi viikolla, kun asiat ovat jälleen omissa käsissäni.

Illalla suunnistan jouluvalo- ostoksille. Talon ulkovalaistusta pitää kohentaa ja suunnitelmia on tehty. Mittanauha viuhui eilen, kun purin edellisen joulun valot pois (luit ihan oikein: D) ja muistin laittaa mitat ihan ylös lapulle saakka. Jouluvalot sytytän parin viikon päästä eli samana viikonloppuna, kun Alexin jouluvalot syttyvät. Silloin meillä (vai minulla?) on virallinen joulun aloitus. Siksi on tekemistä, kun pitää viuhuta koristeita sisälle ja ulos.

Koska aamun stretching jäi tekemättä se jää illan rastiksi. Päätän tehdä ensin 20 min. stretching treeniin, Lupaan itselleni myös muutamat coret mutta ne jäävät vähän ontoiksi. Haluan päästä eroon minun alavatsasta. Se on ärsyttävä. Tekisi välillä mieli ottaa fileerausveitsi ja fileoida se pois. Mutta ei, tehtävä on perinteisellä mallilla. 



Ruokapäiväkirja:

5.30 2 kuppia haudutettua teetä, hunajalla + 1 kuppi mukaan ilman hunajaa
8.00 2 munan munakas, tomaatti, haudutettu tee
11.30 salaatti jossa vähän persimonia, avocadoa ja mandariinia. Rapuwok 300g
12.15 Kahvi maidolla
14.00 Maitorahkaa 180g + mansikoita 100g
16.00 Ruisleipä keittokinkulla ja vihanneksilla+ lasi greippimehua+ 2 mandariinia
17.30 100g jauheliha + 100g täysjyväriisi + 100g he-ma-pa
20.00 1 dl uuniohrapuuroa + sokeriton mehukeitto