12. marraskuuta 2019

Päiväkirjaote: tiistai




Olipa huvittava yö tai toki riippuu keneltä kysyy. 0.30 kävi herätys, 1.30, 2.30, 3.30… Tulipahan kukuttua, pilkittyä ja kuunneltua muutama podcast. Aamu oli hivenen nihkeä ja sain raahattua itseni ylös sängystä viimetipassa.

Duunissa kokous- ja koulutuspäivä. Meneehän se päivä näinkin uutta oppiessa virkeänä. Kun pääsen kotiin olen aika väsynyt. Aamut ja päivä mene kivasti mutta kun kello painuu 14 hujakoille iskee väsymys ja on vaikea keskittyä. Teen tässä kohtaa porrastreeniin duunissa, jotta jaksan skarpata vielä viimeisen kokouksen. Sen jälkeen suunnistan kaupan kautta kotiin. 

Poks – oikosulku. Kyllä onnistuin sellaisenkin järjestämään. Innokkaana virittelin joulujuhlavalaistusta sillä seurauksella, että koko takapiha pimeni. Ei kuin kipin kapin sähkökaapille ihmettelemään sähköputkinaisena, miten saada homma pelittämään, pähkäilyn jälkeen havaitsinkin vikavirtasuojan, joka oli virityksistäni hieman hermostunut. Naps nappula ylös ja kas pihan valaistus toimi jälleen. Tunsin itseni hetken aikaa eteväksi. Olen myös etevä takanpolttaja siinä määrin että halot ovat koko ajan "loppu". Tänään jalat ovat taas toimineet kivasti niin kivasti meni muutama hetki kun sain kannettua halkosiilot täyteen. Kelpaa taas aamulla poltella puita etäpäivän iloksi. halkojumpan ja venyttelyn jälkeen vajoan saunan lauteille. Hyppään vielä altaaseen ennen nukkumaanmenoa. Meneehän se päivä näinkin. Voisin ottaa muutamia fiiliskuvia kodista nyt kun on tekstiilit taas vaihdettu. Valoista saatte vasta reilu viikon päästä ... kun on niiden oikea aika. Nyt kun lupaa , se on tehtävä 🙆




Päivän liikunta:

Aamulla 100 vatsaliikettä + 8 krs porrastreeniä polvelle duunissa- pääpaino jalan asennolla ja lihasten käytöllä portaita alaspäin mennessä. Eli portaat edestakaisin ylös ja alas + illalla stretching 20 min. halkoshown jälkeen. Tänään olen ollut extrapaljon jaloilla. Pyrin kuormittamaan polvia koko ajan enemmän vaikka oikea polvi ei kestä rasitusta hyvin. En välitä siitä. Raahautukoot perässä.

Ruokapäiväkirja:

6.15 kaappaan take-a –way tea hunajalla autoon mukaan kiireessä
8.00 kaurapuuro + mustikat + 8g voi + kahvi maidolla
9.00 Latkin termarista teetä ( ilman hunajaa) 
11.00 Salaatti+ parsakaali+ kaalisalaatti+ lihapullat 5 kpl +
perunamuussi 1dl+ rasvaton piimä
14.00 1 cm siivu ( ohuenohut! ) kermavadelmakakkua+ kahvi maidolla
( Apotti 1 v kahvitus)
17.00 Salaatti ja hirvenpaistia+ 1 peruna- n. 30g mokkapalaa
20.00 40g fitness muroja + maitoa

Syöminen vähän mietityttää. Pitää varmaan pienentää annoskokoja. Pelkään että syöminen lähtee pimeydessä käsistä. En osaa hahmottaa olenko syönnyt vähän vai paljon nyt kun en laske kaloreita tarkasti vaan yritän mennä lautasmallin mukaan. Vatsa on koko ajan täysi ja en koe näläntunnetta ollenkaan. Voisin jättää aterioita väliin mutta en ole tehnyt sitä. Illan murot ovat ylimääräiset hiilarit ja en edes tiedä miksi söin ne. Koen pientä ruokamorkkista herkuista. Nyt taas kun katson mitä olen syönyt, se ei näytä paljolta kuitenkaan. Toistaalta 1500 kcal ei kermakakkua mahdu edes sentin viipaletta. Niin ja altaassa killuessa kyllä- meni vielä puolikas tölkki lonkeroa... Olin siis aika tuhma.