15. marraskuuta 2019

Päiväkirjaote: Torstai



Aloitin duunit etänä 6.30 ja riennän kotoota Töölööseen kokoukseen josta sinkoan Peijaksen Fysiatrian poliklinikalle. Lopuksi vielä Segmenttiosaajien kokous joka päättyi 16.15. Olen ihan poikki ja jalat ovat olleet pari päivää jälleen from Hell. Jouduin ottamaan täydet särkkärit koska muuten en olisi kyennyt ottamaan askeltakaan. Nyt on olo että en jaksa lähteä salille. Olen syönnyt tänään superhuonosti, koska on ollut tautinen kiire. 16 hujakoilla tekisi vaan mieli ahmia vaikka ei ole edes nälkä ( stressi?) . Piti napata omena mukaan palsun jälkeen mutta autolla tajusin että unohdin. Ihan sama, teen kuitenkin salaatin kun pääsen kotiin.

Kello 18.00 mietin että mitä tekisi, päätin siivota, laittaa kämpän kuntoon viikonloppua varten. Pihavalot on suunniteltu mutta koska sataa ties- kuinka-monetta-päivää peräkkäin, en vaivaannu ulos myrskyyn pimeään. Annan olla ja odotan parempia aikoja. Hevosia käy sääliksi tämä sade ja tuuli. Epäsosiaallinen Aalevikin tulee jo rapsuteltavaksi kun toivoo muuta kuin pimeyteen toljottamista. Siivouksen jälkeen vajoan poreisiin ja juon kupin teetä. Taas tuli taputeltua 1 päivä. 21.00 olen kuoleman väsynyt ja silmäni eivät pysy taaskaan auki vaan pilkin telkun ääressä. Nukahtaminen ei ole ongelma, siinä olen todella hyvä. Vielä kun jalat antaisi nukkua niin olisi vielä parempi.




Päivän safkat 

6.30 Latkin taas teetä litran hunajalla ja ilman
8.00 Maustamaton jugurtti, mustikoita, mysliä
11.00 Thaikku buffa, oli todella nälkä ja söin liikaa, tuli järkky ähky vaikka oli salaattia ja meloonia+ kanaa. Nuudelia meni ehkä 0.5 dl mutta sitten vedin ne kuuluisat överit eli  2 kevätrullaa sekä 2 kanakökköä mitkä otin päälle kun muu oli niin pahaa. Tuli morkkis. Jumbon Thai Orchid on mennyt todella alaspäin vuosien aikana- en suosittele enkä enää mene.
12.30 Kahvi maidolla
17.30 Salaattia, jossa vähän fetaa+ avocado+ broilerin paistileike + fantastista naapurin tekemää paholaisen hilloa. Tämä safka oli ehkä 100 parempaa kuin päiväinen. Ateriaväli venähti vähän liikaa kun oli kiire
Jossain välissä nappasin suklaata suuhun pari palaa- taas olin tuhma. Ja koska taas nukahdin sohvalle en syönnyt illalla muuta.



Liikunta

Hirveetä marssia ympäri Helsinkiä niin että polvet huusi hoosiannaa. Liikunta taitaa jäädä väliin ja tyydyn vajoamaan porealtaan kupliin. Koska yöt ovat menneet niin ja näin teen kuplakylvyn jälkeen rentoutusharjoituksen.