9. helmikuuta 2021

Pippan synnytys

 Kello on 21.35


Istun autossa Pippan kanssa. Vedet meni 16.30 ja alku näytti normaalilta. Nyt on kulunut sen verran aikaa joka tuntuu pysähtyneen. Mitään ei tapahdu. 

Nyt saavumme Mevetiin, kirjoittelen jossain välissä kuulumisia.  

Odottavan aika on hirveän pitkä


Pippan vesien jälkeen ei ole tapahtunut mitään. Ja se on epänormaalia. Lisäksi alkoi tärinä. Vedet olivat normaalit ja mitään outoa töhnää tai vuotta ei ole mutta mietityttää kun mitään ei tapahdu. Nyt hä  on sisällä. Tietenkin siellä on 1 kriitinen potilas työn alla joten katsotaan miten tässä käy. 


22.02. Huohottava irlis makaa tuossa vieressä. Ärsyttää. Onneksi sillä ei ole hätää. Vatsaan sattuu kun jännittää niin paljon. En ikinä totu tähän synnytys puuhaan vaikka kertoja on omia jo 20 takana. Karmea stressi.

Onneksi Jenni on täällä. Me ei päästä päivystyksen puolelle mutta hän on henkilökuntaa. Pippalla on joku tuttu vieressä pitämässä huolta.


22.30  Oksitosiini ja kalkki tiputettu

Pieni koira tarvitsee ison henkilökunnan. Pentujen sydänäänet vahvat. Katsotaan lähteekö tulemaan vai leikataanko?



Sektioon lähti 23.30 hujakoilla. Hirveä jättää Pippa lääkäriin ja lähteä itse kotiin. Täytyy toivoa että kaikki menee hyvin.Ainakin pentujen sydänäänet olivat vahvat tässä vaiheessa. 

Olen reippaasti omalla epämukavuusalueella kun vastuu on muualla kuin itsellä. Vatsaan sattuu ja oksettaa. Hirveät stressireaktiot, en tykkää yhtään. 

0.40 odotan puhelinsoittoa 


1.45 puhelin soi 

1.55 matkalla noutamaan äitiä.ja lapsia