18. tammikuuta 2022

Pentukuumetta - Pois Koronakoomasta

Pois Koronakoomasta – se taitaa olla tämän vuoden teema. Kohti parempaa vuotta myös.

 

Viimevuosi oli todella haasteellinen ja vei kyllä kaikki omat ja ehkä myös perheeltä voimia. Meitä koeteltiin monessakin asiassa ja korona oli oikeasti niistä pienin murhe – Nyt kaikki tyhmät syövät ja kystat on leikelty, proteesit asennettu polviin ja paraneminen voi alkaa. Itse asiassa paranemiset ovat menneet oikein hyvin, paremmin kuin uskalsi edes toivoa ja ajatella. Kun paranee pian, niin jaksaa alkaa ajatella muutakin- kuten koiravauvoja <3! Pentukuume nostaa kovasti päätään ja voimaantumisen ja tervehtymisen myötä pystyn ajattelemaan ja suunnittelemaan kovasti jo tulevaisuutta ja tulevaa kesää.

Olen onnellinen koska pääsemme astuttamaan kaksi ihastuttavaa narttuamme tänä keväänä. Bäbie´s Garden Nonsence & Sacandal on omaa taattua BG tuotantoa kolmannessa sukupolvessa, jossa yhdistyvät hyvä temperamentti, saalis sekä ohjattavuus. ” Nemi” on narttu, joka tekee töitä hyvällä draivilla, on avoin ja seisoo tukevasti omilla jaloillaan. Mukava ja mutkaton siis.

Sia Sophia Di Perlanera on taas tuonti Unkarista. Kun kurkistat sukutauluun, huomaat että narttulinjassa on samaa kuin meillä, sillä Sian äiti on kennelini kantanartun Beben siskopuoli. Puoliksi tuttua ja puolet uutta – jos noin voi sanoa sillä olen nähnyt sukutaulun koirista useimmat koirat itse ja tutustunut niihin henkilökohtaisesti näyttelyissä ympäri Eurooppaa. Sia tuo siis uutta mutta taustat eivät ole tuntemattomia kuitenkaan.



Molemmille nartuille suunnitellaan urosta Suomen rajojen ulkopuolelta. Kummallakaan uroksella ei ole vielä toistaiseksi pentueita Suomessa, joten tulette näkemään jotain uutta vaikkakin usealle tuttua. Eurooppa on yhtenäinen, liikkuminen nopeaa ja vaivatonta että täysin uutta ja mystistä on täältä vaikea löytää.  

Lupaan kuvia ja esittelyt kaikista aikanaan, nyt hetken nautiskellaan, tehdään puutuvat terveystutkimukset holttereineen ja sitten buukataan matkoja. Tulossa siis pitkästä aikaa säpinää ja pennuntuoksua laatikkoon- voi kuinka odotankaan jo kevättä!







Nemi

Sia Sophia