THAIMAALAINEN
KANA-NUUDELIWOKKI
( Pakko laittaa talteen tämä resepti iltaa varten- taatusti hyvää settiä 😛eli nyt tiedätte mitä meillä syödään illalla... )
marinoimatonta broilerin
rintafileetä
limetin mehua
kalakastiketta
suolaa
mustapippuria
porkkana suikaloituna
valkosipulinkynttä
hienonnettuna
pieni pala inkivääriä
hienonnettuna
kevätsipulia
hienonnettuna
3 rkl soijakastiketta
3 rkl ruokosokeria mutta minä laitan kanervahunajaakaner
limetin mehu & limetin
raastettu kuori
punaista chiliä
mungpavun ituja
nuudelia
tuoretta korianteria
TYÖVAIHEET
- Suikaloi broilerin rintafileet ja marinoi limen
mehulla, kalakastikkeella, suolalla ja pippurilla. Anna marinoitua
vähintään 15 min.
- Kuumenna öljy wokissa ja lisää kanat. Paista
kypsiksi, lisää porkkanat, inkivääri, valkosipulit ja chilit. Paista
hetki, lisää soija ja ruokosokeri, raasta sekaan limen kuori ja purista
mukaan vielä tilkka limen mehua.
- Paista kunnes liemi sakenee hieman ja lisää
lopuksi idut, kevätsipulit ja nuudelit.
- Viimeistele kourallisella tuoretta ja silputtua
korianteria ja tarjoa heti.