28. heinäkuuta 2022

FI JUN MVA Bäbie´s Garden Balenciaga - " Maya" esittäytyy

Maya: Lentävä pikku bullero ilman itsesuojeluvaistoa😂 Luonteeltaan Maya on rakastava ja lempeä mutta todella peloton persoona. Vaikka Maya on lempeyden ja ystävällisyyden perikuva, ei hän jää kuitenkaan kakkoseksi muille koirille vaan kun tarpeeksi Mayaa härnää kertoo hän varmasti muille viimeisen sanan tai osoittaa mieltään poistumalla prinsessamaisesti pois paikalta. Jos Mayasta pitäisi sanoa yhdellä sanalla jotain niin se olisi kuninkaallinen. 





 Alusta alkaen Mayan kanssa elo on ollut TODELLA helppoa (varsinkin kun vertaa dobberiin). Maya tykkää kävelyistä/reissuista, ruoasta ja leikkimisestä sopivassa suhteessa laiskotteluun 🤭 Hän on mukana perheen arjessa ja hänestä onkin tullut hyvin mukautuvainen eri ympäristöihin ja tilanteisiin. Maya on kaikin puolin täydellinen perhekoira ja aivan ihana perheenjäsen ♥️ Mayalla on omat hupsuudet mutta yleensä hän on iloinen ja rauhallinen rynnäkköporsas.

Maya paperilla: 

LP kantaja
PLL terve
PKD terve
PCR terve
Purenta lievä alapurenta
Koko 34 cm 

Näyttelyistä voisi nostaa highlight kohdiksi junnutytöllä Bullierkkarin PN 4 sijoituksen & ROP ja VSP sijoitukset. Aikamoinen läjä ruusukkeita tällä pienellä nuorella neidillä on jo nyt 💝