12. helmikuuta 2024

Pentukuume nostaa päätänsä!


Onpa pitkä aika kun en ole mitään tänne kirjoittanut. Minun täytyy selkeästi nyt vähän ryhdistäytyä asian tiimoilta- ja nyt onkin kirjoitettavaa itseasiassa vaikka mitä! 

Uutisia on siis tulossa molempiin rotuihin. Peppi kävi pyörähtämässä Puolalaisen sulhon luona reilu viikko sitten mikä tarkoittaa sitä että ensikuun alussa näemme syntyisikö meille vuoden tauon jälkeen kääpiöbullterrieri pentue. Eli hetki pitää vielä odottaa niin näemme mitä uutisia sillä saralla on tulossa.

Karkkikin on aloittanut juoksunsa mikä tarkoittaa että pääsemme matkaan viikon sisällä. Lähdemme käymään lahden toisen puolen Ruåtsin maalla. Siellä odottelee käytännöllisen komia poika josta kerron enemmän lisää ensiviikolla. Kun pääsemme matkaan, laitan Instan& FB fiidiin kuvia ja tunnelmia. Jänniä hetkiä siis eletään. 

Hetken joudutte vielä kärvistelemään mutta lupaan julkaista tulevat pentueet noin viikon sisällä. Siihen saakka saatte luvan odotella. Onneksi vuorotteluvapaa häämöttää huhtikuussa ja saan keskittyä täysillä penturumbaan, lullutteluun ja kevään sekä kesän odotteluun. 

Pysykäähän kanavalla, päivityksiä tulossa - lupaan sen 💥


Karkista on moneksi 

Keskellä Milo, Pepinpoikanen kavereiden kanssa

Peppi