30. kesäkuuta 2013

Talliprojekti vol 2.




Kuvat kertovat enemmän kuin 1000 sanaa. Toiset ne viettää Juhannusta mökeillä ja rannoilla, Michelan valinta oli tallin tuunaus. Maalisuti heilui ja ruuvikone kävi kuumana. Tältä se sitten näyttää.






Joku on käynnyt kylässä- Möööhköööö...


 
 
 
Tässä on asennettu lippa muuta ei vielä ramppeja

 
Hommat jatkuvat. Lantala ja suojakatos vielä tekemättä...

 
Möhkö taas hommissa, nyt katosi pallo


 
Rampit kohillaan

 
Valaisimet asennettu

 
Suolakivi ja heinät kohillaan , vesi kannettu saaviin


Takalaidun vihertää ja niin taitaa tehdä kohta talon edustakin
 

 
 

27. kesäkuuta 2013

Talliprojekti vol 1.



Uskottava se on , taivaanrannan maalarit maalaavat muutakin kuin unelmia ja pilvilinnoja. Jos ollaan ihan tarkkoja niin kohta maalaataan muutakin kuin pumpulipilviä. Alin kipeä jalka aiheutti tämän pikku väliprojektin. Kasvimaa, kanala ja kasvihuone saavat odottavaa ensi kesään- First thing first.  

Projeksti alkoi pusikon ja kantojen raivauksella. Sen jälkeen kannot ja risut poltettiin, maa raivattiin uudelleen. Kyllä koivu on sitkeä puu. Uutta kasvua pukkaa välittömästi jos jää joku juuren palanen jonnekin. Hitto, en oikein tiedä pidänkö siitä puuna enää juuri ollenkaan , koska sitä on meillä riesaksi saakka. Laidunalue raivattiin kahdesti ennen kuin pääsimme kylvämään pikalaidun siemenet maahan. Näyttää hyvältä kun saviklöntti maa alkaa vihdoinkin vihertämään.

Michelan Juhannus sisälsi tallin tuunausta vol. 1 . Kun lippa ja ränni on kiinnitetty, niin laitan teille tuunauskuvat vol 2. ilmoille. Ja niittykin viheriöi entistä enemmän !


Tallin perustukset ja jos oikein tarkkaan katsoo niin kyllä taustalla vihertää!

Siinä se nyt on



Takana yksi talli ja auton kyydissä toinen
 
Siinä se sitten on
 

Kohta alkaa tuunaus ja puunaus

Talli ennen tuunausta 1.
 
Talli ennen tuunausta 2.
 
 

25. kesäkuuta 2013

Joulu on puolen vuoden päästä !



Mutta ennen sitä pitää nauttia kesästä !

Tässä vähän Juhannustunnelmia Vuohijärveltä, voiko olla mitää parempaa paikkaa maailmassa kuin Mökki, lampi, hyvää seuraa, yhdessä oloa? Sen kruunaa tietenkin suviherkut ja juomat.















21. kesäkuuta 2013

Puppies have left The Building

 
 
 
 
TALO ON TYHJÄ, MIELI ON TYHJÄ. SAUNA LÄMMIN JA LAMPI ODOTTAA
 
 
 
 
 



Jokainen pentu lähti matkaan hyvillä mielin, tästä alkaa uudet seikkailut ja ystävyyssuhteet. Ne vahvistuvat ja vankistuvat, niin myötä kuin ... vastoinkäymisissäkin... Minulla on tunne että saan monta hyvää ystävää lisää. - Kiitos Bebsun ja pentujen











.